Raycus 30W Mesin Tandha Laser Serat Kabinet EZ Cad FDA Disertifikasi kanggo Logam

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Panjang gelombang laser

1064 nm

Daya Output

30 W

Tegangan operasi

110 V

Ukuran ukiran

6 ″ × 6 ″ (150 × 150 mm)

Ambane ukiran

0,3 mm

Kacepetan ngukir

7000 mm / s

Min.line karo

 0,015 mm

Baleni tliti

± 0,01 mm

Adhem

 hawa adhem

Dhiameter balok

<30 um

Modul laser urip

> 100000 jam

Format Gambar

 Ndhukung PLT, BMP, DXF, JPG, TIF, AI, PNG, JPG, lsp.

Klebu Paket :
Mesin Laser Serat 1 x 30W
1 x Pedal
1 x Kabel Listrik

Laser serat kabinet 30W iki ngidini sampeyan menehi tandha utawa senjata api, alat, bagean logam, perhiasan, kode bar, nomer seri, polimer industri, lsp kanthi cepet lan permanen kanthi tandha logam.
Kanca paling apik kanggo macem-macem industri kalebu perhiasan, ponsel, keyboard, suku cadang mobil, peralatan listrik, peralatan dapur, pisau, kacamata, produk stainless steel, komponen elektronik, peralatan sanitasi, gesper, alat komunikasi… lsp. Bisa ngukir kode, peta dekoratif, LOGO, nomer siri..sabanjure; Kanggo kabeh logam kalebu emas, perak, tembaga, campuran, aluminium, baja lan stainless steel. Uga cocog kanggo non-logam kalebu plastik rekayasa lan plastik keras, lsp.

Fitur :
1. Sumber laser Raycus paling apik ing China kanthi urip ling lan stabil. Area ukiran: 150 x150mm
2. Piranti lunak EZCAD sing ndhukung format PLT, BMP, DXF, JPG, TIF, AI, PNG, JPG, lsp
3. Piranti lunak operasi sing gampang, kompatibel karo PHOTOSHOP, CORELDRAW, AUTOCAD
4. Umur layanan bisa nganti 100.000 jam
5. sertifikasi FDA


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita