PAWARTA INDUSTRI

  • Wood engraving

    Ukiran kayu

    Mesin ukir laser Laserartist CO2 nyedhiyakake macem-macem kemungkinan. Luwih serbaguna tinimbang para router utawa mesin panggilingan, tukang laser laser kanthi cepet lan gampang bisa ngatur barang lan produk kayu, ngaca gelas utawa cangkir keramik, ngethok ing watu utawa plastik, tandhani logam ...
    Waca liyane
  • 5 Main factors affecting the marking quality of laser marking machine

    5 Faktor utama sing mengaruhi kualitas tandha mesin laser menehi

    Kinerja mesin tandha laser bakal alon mudhun sawise digunakake suwene. Apa sebabé iki? Apa faktor utama sing mengaruhi kualitas tandha tandha mesin laser? 1. Posisi fokus mesin tandha laser Posisi fokus tandha laser ...
    Waca liyane
  • Factors influencing the price of laser cutting machine

    Faktor-faktor sing nyebabake rega mesin pemotong laser

    Komponen biaya produk: umume, biaya produk ora mung kanggo bahan lan mesin, nanging uga kanggo R&D, QC, sawise layanan sales, biaya personel, biaya inventaris, biaya modal lan liya-liyane. Dadi sampeyan kudu nimbang faktor apa sing luwih sampeyan wigati. Yen sampeyan milih kualitas, ...
    Waca liyane