Ukiran kayu

Laserartist CO2mesin ukiran laser nyedhiyakake macem-macem kemungkinan. Luwih serbaguna tinimbang para router utawa mesin panggilingan, laser CO2
pengukir kanthi cepet lan gampang bisa ngatur barang lan produk kayu, ngukir kaca tingal utawa cangkir keramik, sing dipasang ing watu utawa plastik, tandhani logam sing dilapisi
piring, cetak ing kain lan kulit, lan liya-liyane!
Ing kene kita mbukak kayu kayata. Kayu minangka bahan sing sampurna kanggo ngukir laser lan nglereni laser. Panas laser balok sing dipasang kanthi resik bisa nyopot
lapisan individu ing permukaan kayu. Artikel pariwara digawe saka kayu, produk sing digawe saka kayu padhet utawa gabus saengga bisa dipersonalisasi kanthi cepet tanpa
tambahan pewarna kimia. Ukiran laser ing kayu iku cocog banget kanggo produk promosi ekologis, kanggo memenuhi ekologis
nilai ing kabeh aspek.

Kothak aplikasi ukir laser kayu
Dering kunci kayu sing diukir
Log kayu kanthi ukiran lan cut-out minangka kemasan kreatif
Kulit kayu nganggo ukiran
Piring veneer kayu sing diukir
Papan kayu sing gilap kanthi ukiran struktur
Piring kayu kanthi ukiran lan potongan
sumpit kayu kanthi ukiran jeneng siji
Ukiran ing kemasan karton
game papan kayu ukir

Ing ukiran laser saka kayu, gandum saka kayu kasebut nduweni peran penting, amarga ana pengaruh sing penting ing warna lan ambane ukiran kasebut.
Sejatine, jinis kayu serat murah luwih cocog kanggo ngukir laser kayu, amarga logo lan huruf luwih gampang diwaca lan gambar ukiran luwih akeh
ayu.

Umume, kayu sithik serat kanthi gandum sing cukup rata, kayata beech, oak utawa ceri, nyedhiyakake asil ukiran sing apik banget lan rada kontras.
Asil ukiran sing kurang apik bisa dipikolehi kanthi jinis kayu sing serat lan kuat kaya pring.


Wektu kiriman: Nov-02-2020