Tips tuku mesin nglereni / ngukir laser

Langkah 1: Masalah Pertama Yaiku Dhukungan.

Ana akeh impor murah, umume saka China, ing pasar. Nanging laser minangka mesin rumit lan pecah lan kudu didandani. Priksa manawa perusahaan sing sampeyan tuku bisa dipercaya lan nawakake dhukungan sing apik kanggo sampeyan lan mesin sawise sampeyan tuku.

Mangkene sawetara pitakon sing kudu dipikirake:

Apa angel utawa gampang entuk bagean panggantos?
Apa dheweke duwe dhukungan teknologi?
Apa gampang kanggo njaluk wangsulan?
Apa dheweke duwe situs web sing apik?
Apa ana tutorial babagan cara nggunakake lan / utawa ndandani mesin kasebut?
Apa bisa dianyari?

Langkah 2: Milih Mesin. Ukuran lan Kekuwatan.

Rong masalah utama sing bakal dakpentingake nalika njupuk mesin yaiku ukuran amben lan tenaga laser.
Ukuran amben mesin bakal nemtokake sepira gedhene materi sing bisa dipasang ing mesin kanggo dipotong utawa diukir. Tempat tidur sing luwih gedhe bakal ngidini sampeyan ngethok utawa ngukir potongan sing luwih gedhe, lan sanajan sampeyan nindakake prekara sing cilik, kayata perhiasan laser, amben sing luwih gedhe bakal bisa ngethok pirang-pirang potongan sekaligus ora sekaligus. Uga sawetara mesin duwe amben tetep lan sawetara duwe amben sing bisa munggah lan mudhun. Ranjang sing munggah lan mudhun ngidini sampeyan ngukir obyek kanthi ukuran beda. Ambane nglereni ora diganti nanging yen sampeyan pengin ngukir logo ing sepatu kulit tinimbang ing sepotong kulit sing rata, duwe amben sing bisa diturunake kanggo njupuk sepatu ing mesin iku penting.
Masalah sabanjure yaiku kekuwatan laser. Kekuwatan laser diukur ing Watts. Sing liyane watt laser dadi luwih kuat. Laser, sing digunakake, diwiwiti kanthi laser 30 watt lan banjur dianyari dadi 50 watt. Kekuwatan laser paling penting kanggo nglereni. Elingi kekandelan materi sing bisa dipotong dening laser ditemtokake dening titik fokus lensa lan dudu kekuwatan laser. Dadi nambah laser sing luwih kuat ora ngidini sampeyan ngethok bahan sing luwih kenthel. Nanging bakal ngidini sampeyan nglereni luwih cepet lan luwih andal. Laser sing luwih lemah tegese laser alon supaya bisa nyuda.
Aku menehi saran supaya entuk mesin paling gedhe lan bisa diwiwiti kanthi laser sing luwih ringkih. Tempat tidur sing luwih gedhe bakal ngidini sampeyan nggarap desain sing luwih gedhe utawa ngethok lan ngukir pirang-pirang potongan sekaligus. Sampeyan bisa nganyarke laser dadi sing luwih kuat mengko.


Wektu kiriman: Nov-18-2020