Pilihan mesin ukiran laser

Pirang-pirang taun kepungkur, mesin laser engraving mung bisa ngukir format cilik amarga ana watesan teknis.

Kanthi nganyari terus lan pangembangan teknologi, motherboard kontrol sing diprodhuksi saiki bisa ndhukung ukiran format gedhe.

Akibate, mesin engraving / nglereni laser konfigurasi sithik uga ana, nanging amarga mung sistem kontrol sing wis apik, struktur mekanik durung dianyarke, mula akurasi lan kacepetan mesin durung apik banget.

Mesin engraving laser konfigurasi dhuwur beda-beda beda ing desain lan struktur. Loro sistem kontrol lan bagean mekanik, luwih apik tinimbang konfigurasi sing sithik, lan fungsine ora bisa dibandhingake, nanging regane sing regane ndadekake akeh pangguna ora trima. Dadi pangguna kudu milih sing cocog sing sampeyan butuhake, yen ora, sampeyan bakal mbayar.


Wektu kiriman: Okt-26-2020