5 Faktor utama sing mengaruhi kualitas tandha mesin laser menehi

Kinerja mesin tandha laser bakal alon mudhun sawise digunakake suwene. Apa sebabé iki? Apa faktor utama sing mengaruhi kualitas tandha tandha mesin laser?

1. Posisi fokus mesin laser menehi

Posisi fokus mesin tandha laser yaiku mengaruhi kualitas tandha. Laser mung ing posisi fokus kanggo entuk tenaga lan efek maksimum, posisi fokus kanggo nemtokake apa sing bener, ana pengaruh sing gedhe tumrap kualitas pangolahan, sing nyebabake laser apa peran sing bener ing workpiece, kanggo entuk efek proses. Nyetel dhuwure lensa osilasi sajrone kerja laser mbisakake laser tekan kahanan sing paling kuat. (Negara sing paling kuat dituduhake dening laser sing ngetokake cahya biru-putih sing buta, diiringi swara kaya suara bip sing banter).

2. Kinerja fokus sinar laser Kinerja fokus sinar laser bakal langsung mengaruhi kualitas tandha, fokus sinar laser cilik banget, mula energi kasebut konsentrasi banget. Tanpa kinerja fokus sing apik, sampeyan ora bisa entuk titik laser sing ideal, ora bisa nggunakake kapadhetan energi laser sing dhuwur, lan ora bisa nggayuh mesin laser. Ing kahanan fokus sing paling apik, pinggul balok mesthi ana ing antarane kaca spek lan target.

3. Kacepetan gerakan sinar laser

Kacepetan gerakan sinar laser uga dadi faktor penting. Proses interaksi laser lan bahan, kacepetan sinar laser bakal mengaruhi pengaruh laser lan interaksi materi.

4. Cara pendinginan mesin marking laser

cara pendinginan mesin marking laser ora kudu diabaikan. Sistem pendinginan yaiku kabeh mesin laser sing bisa stabil lan bisa ditandhani kanthi premis, panas ora mung mengaruhi uwal laser, uga bakal mengaruhi sistem sirkuit, mesin laser marking laser liwat piranti sing digawe adhem, nyuda suhu internal awak, lan nyuda kegagalan mesin, ningkatake kestabilan peralatan, lan duwe suda volume panas sing cepet.

5. Bahan tandha laser

Nyatane, mesin tandha laser sing padha, amarga menehi tandha bahan sing beda-beda, garis-garis sing apik uga beda, yen energi laser sing digunakake beda, mula efek garis sing ditandhani uga beda.


Wektu kiriman: Nov-02-2020