Warta

  • Tips for buying a laser cutting/engraving machine

    Tips tuku mesin nglereni / ngukir laser

    Langkah 1: Masalah Pertama Yaiku Dhukungan. Ana akeh impor murah, umume saka China, ing pasar. Nanging laser minangka mesin rumit lan pecah lan kudu didandani. Priksa manawa perusahaan sing sampeyan tuku bisa dipercaya lan nawakake dhukungan sing apik kanggo sampeyan lan mesin sawise sampeyan tuku ....
    Waca liyane
  • Wood engraving

    Ukiran kayu

    Mesin ukir laser Laserartist CO2 nyedhiyakake macem-macem kemungkinan. Luwih serbaguna tinimbang para router utawa mesin panggilingan, tukang laser laser kanthi cepet lan gampang bisa ngatur barang lan produk kayu, ngaca gelas utawa cangkir keramik, ngethok ing watu utawa plastik, tandhani logam ...
    Waca liyane
  • 5 Main factors affecting the marking quality of laser marking machine

    5 Faktor utama sing mengaruhi kualitas tandha mesin laser menehi

    Kinerja mesin tandha laser bakal alon mudhun sawise digunakake suwene. Apa sebabé iki? Apa faktor utama sing mengaruhi kualitas tandha tandha mesin laser? 1. Posisi fokus mesin tandha laser Posisi fokus tandha laser ...
    Waca liyane
  • Selection of laser engraving machine

    Pilihan mesin ukiran laser

    Pirang-pirang taun kepungkur, mesin laser engraving mung bisa ngukir format cilik amarga ana watesan teknis. Kanthi nganyari terus lan pangembangan teknologi, motherboard kontrol sing diprodhuksi saiki bisa ndhukung ukiran format gedhe. Asile, engraving laser konfigurasi kurang / ...
    Waca liyane
  • Factors influencing the price of laser cutting machine

    Faktor-faktor sing nyebabake rega mesin pemotong laser

    Komponen biaya produk: umume, biaya produk ora mung kanggo bahan lan mesin, nanging uga kanggo R&D, QC, sawise layanan sales, biaya personel, biaya inventaris, biaya modal lan liya-liyane. Dadi sampeyan kudu nimbang faktor apa sing luwih sampeyan wigati. Yen sampeyan milih kualitas, ...
    Waca liyane
  • Application of laser engraving cutting machine

    Aplikasi mesin nglereni ukiran laser

    Produsen mesin nglereni ukiran laser. Mesin pemotong ukiran laser minangka produk teknologi tinggi, yaiku produk integrasi optik, mekanik, listrik. Kanthi pangembangan teknologi ukir laser kanthi sukses, industri wiwit berkembang kanthi cepet. Nganti saiki, aplikasi o ...
    Waca liyane