Mesin Tandha Laser Serat Penutupan Max 20W Kanggo Ukiran Logam

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Sumber laser  Maks
Area tandha 8 "× 8" (200mm × 200mm)
Kacepetan tandha ≤8000mm / S
Dawane Laser 1064nm
Jembar baris minimal 0,06mm
Rasio resolusi 0,01mm
Piranti lunak didhukung TAJIMA, CorelDraw, Photoshop, AutoCAD
Daya laser 20w
Jinis laser Laser serat
Maks. Ambane Marking 0.4mm
Tandha garis 0,06 - 0,1mm
Watak minimal 0,15mm
Format grafis didhukung BMP, PLT, DST, DXF, AI
Kekuwatan Unit ≤500W

Fitur Standar:
1. Umur dawa, udakara 100.000 jam.
2. Sumber laser kompak kanthi pendinginan udara
3. 2 nganti 5 kaping luwih produktif spidol laser tradisional utawa laser engraver
4. Sistem pemindaian galvanometer kualitas super.
5. Akurasi lan kemampuan ngulang maneh kanggo tandha sing bener saben wektu kanthi scanner galvanometer lan kontrol elektronik
6. Kinerja sing luwih stabil
7. Papan kontrol profesional lan menehi tandha sofiware. Sistem pengendali sofitware duwe antarmuka windows lan kalebu output file kanthi piranti lunak kayata Coreldraw. AutoCAD.Photoshop lsp. Bisa ndhukung macem-macem format file kayata PLT, DXF, PCX.BMP lsp
8. Daya output stabil. mode optik iku apik. kualitas bcam apik banget
9. Kacepetan tandha cepet, efisien, lan akurasi dhuwur.
10. Katon profesional, operasi gampang.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita