Babagan Kita

Hangzhou Mingjue Technology Co., Ltd.

Sapa Kita

Hangzhou Mingjue Technology Co., Ltd. minangka perusahaan integrasi industri lan perdagangan sing dibangun ing taun 2016. Kita kerja sama karo telung pabrik paling dhuwur kanggo nyedhiyakake produk berkualitas tinggi kanggo jagad. Wiwit perusahaan kasebut digawe, kita wis kerja keras dadi pimpinan industri ukiran, nglereni lan menehi tandha laser. Kita minangka inovator. Kita minangka pemecah masalah. Kita setya ngrancang lan nyedhiyakake sistem laser sing paling apik kanggo kabeh jagad. 

Apa sing Kita Laku

Hangzhou Mingjue Technology CO., LTD duwe spesialisasi ing R&D, produksi lan pemasaran ukiran laser lan mesin pemotong, mesin laser galvanometer, mesin nglereni laser serat lan mesin menehi laser. Baris produk kalebu luwih saka 100 model.

Aplikasi kalebu percetakan digital, tekstil, sandhangan, sepatu kulit, kain industri, perabotan, pariwara, pencetakan label lan kemasan, elektronik, mebel, dekorasi, pamrosesan logam lan akeh industri liyane. Sawetara produk lan teknologi entuk paten lan hak cipta piranti lunak nasional, lan duwe persetujuan CE lan FDA.

Napa Pilih Kita

1. Layanan profesional sajrone proses pesenan, 24 jam kanggo pitakon sampeyan.

2. Baris produk lengkap

Sampeyan ora prelu ngurutake akeh pabrik kanggo ngerteni macem-macem jinis produk sing dikarepake, banjur priksa wong sing beda ing macem-macem perusahaan. Sampeyan bisa nemokake kabeh ing kene lan mung hubungi siji wong kanggo njaluk apa sing sampeyan karepake.

3. Prosedur inspeksi kualitas sing ketat, tarif pamriksaan 100% sadurunge dikirim.

4. Luwih saka 12 taun pengalaman ing industri perdagangan internasional, wenehi komentar profesional kanggo sampeyan ora mung babagan produk nanging uga proses urutan kabeh saka A nganti Z, kayata urusan bea cukai, pengiriman, masalah pajak lan liya-liyane.

Fitur

1. Kualitas mesin bagian CNC kanggo daya tahan Dijamin

2. Papan kontrol sing dianyari kanggo pangaturan mata uang sing luwih akurat

3. Kipas knalpot sing kuat kanggo ekstraksi asap lan asap

4. Port USB kanggo nyambungake ukir

5. Windows 8, 7 (64 utawa 32 bit), XP, 2000 kompatibel (Ora kompatibel karo sistem iOS)

6. sertifikasi FDA

Misi

Ayo luwih digawe ing Tiongkok sing dingerteni dening jagad.

Sesanti

Priksa mitra supaya luwih gampang.