55 x 35-1 / 2 Inci 130W CO2 Laser Engraver lan Mesin Pemotong

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Sistem Kontrol

32 bit DSP

Ukuran makarya

55 ″ x35 ″ (1400 mm x 900 mm) kanthi desain dawane tanpa wates

Tabung laser sing ditutup kaca CO2

Daya laser

130 W

0 - 18mm gumantung karo Akrilik

Jinis driver

Motor Langkah Mikro

1000 mm / s

Resolusi

1000 DPI

Precision lokasi

0,01 mm

Antarmuka PC

USB2.0 lan USB Disk

Laser Otomatis

Wangun gambar

HPGL, BMP, GIF, JPG, JPEG, DXF, DST, AI

Cara Kemasan

Peti Kayu

Ukuran Mesin

80 L × 57-1 / 2 ″ W × 42-1 / 8 ″ H

(2.040 mm × 1.460 mm × 1.070 mm)

Bobot Mesin

881,85 pon

(400 kg)

Ukuran Paket

84-1 / 4 ″ L × 76-5 / 8 ″ W × 48-3 / 4 ″ H

(2140 mm × 1950 mm × 1240 mm)

Bobot Paket

1245 lbs (565kg)

1 x CO2 Laser Engraver
1 x Pompa Udara
1 x Pompa Banyu
1 x Set Inner Hexagon Spanner
1 x Tabung Venting
1 x Kabel Listrik
1 x Klem
1 x Manual Operasi
1 x Kabel USB
1 x Kabel Lemah
1 x Obeng
1 x Lem
1 x Pita Perekat
1 x Jalur Jaringan
1 x Kipas Kipas

Mesin kasebut minangka laser engraver lan cutter sing dilengkapi tabung laser 130W CO2. Iki digunakake kanggo ngukir kayu, pring, plexiglass, kristal, kulit, karet, marmer, keramik lan kaca lan liya-liyane. Minangka pilihan peralatan sing cocog lan disenengi ing industri kayata pariwara, hadiah, sepatu, dolanan lan liya-liyane. ndhukung macem-macem format grafis, kayata HPGL, BMP, GIF, JPG, JPEG, DXF, DST, AI lan liya-liyane.
Mesin iki dilengkapi Sistem Kontrol DSP kanggo RDdraw kanthi langsung, uga ndhukung CoreDraw lan Auto CAD lan piranti lunak advance liyane.
Mesin iki digunakake kanthi akeh ing pirang-pirang industri, kalebu iklan, seni lan kerajinan tangan, kulit, dolanan, klambi, model, klambi bangunan, sulaman komputerisasi lan kliping, industri kemasan lan kertas.

Fitur:
1. Kualitas mesin bagian CNC kanggo daya tahan Dijamin
2. Papan kontrol sing dianyari kanggo pangaturan mata uang sing luwih akurat
3. Kipas angin kuat kanggo kukus lan ekstraksi asap
4. Port USB kanggo nyambungake ukir
5. Windows 8, 7 (64 utawa 32 bit), XP, 2000 kompatibel (Ora kompatibel karo sistem iOS)

xiang (2)xiang (3) xiang (5) xiang (6) xiang (7)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita