50W Raycus Laser Marking Dibagi Mesin EZ Cad FDA Kanggo Logam

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Daya laser

50W

Diameter Beam

0,01mm (0,004 ")

Jembar pulsa

120-150n

Area tandha standar

110 * 110mm (4.3 "× 4.3")

Kacepetan tandha

<8000mm / s

Pasokan listrik

110V + 10% / 60Hz / 4A

Cara adhem

Pendinginan udara

Dawane gelombang laser

1060-1085nm

Kualitas balok

≤1.6M2

Range Tuning Frekuensi

50-100khz

Ambane menehi

<0.7mm

Dawane kabel optik output

3.0m (120 “)

Rentang regulasi daya

1-100%

Link kontrol

USB

Mesin menehi laser sing ramah lingkungan lan gampang dijaga iki ditrapake kanggo bahan logam lan non logam, kayata kode tandha, peta dekoratif, LOGO, nomer seri lan sapiturute. Iki dilengkapi sumber laser serat kanthi kualitas tinggi, energi dhuwur lan stabilitas dhuwur umur palayanane bisa nganti 100.000 jam. Produk iki digunakake ing macem-macem industri kalebu perhiasan, ponsel, keyboard, suku cadang mobil, peralatan listrik, peralatan dapur, pisau, kacamata, produk stainless steel, komponen elektronik, peralatan sanitasi, gesper, alat komunikasi lsp.

Fitur:
1. ramah lingkungan, gampang operasi lan pangopènan
2. Antarmuka sing kompak, entheng lan sederhana
3. Piranti lunak operasi sing gampang, kompatibel karo PHOTOSHOP, CORELDRAW, AUTOCAD
4. Umur layanan bisa nganti 100.000 jam
5. Arah proses sing fleksibel lan luwes
6. sertifikasi FDA

xiang (1) xiang (2) xiang (3) xiang (4) xiang (5)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita