35 x 23 Inci 100W CO2 Laser Engraver lan Mesin Pemotong

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Daya Laser 100W
Jinis Laser Kaca Kaca Segel 10.64 um
35-1 / 2 ″ × 23 ″ (900 mm × 600mm)
Meja kerja ± 20 ″ Platform Aluminium Naik & Turun Listrik
Maks. Kacepetan Ukiran 23-5 / 8 ″ / s (600 mm / s)
15-3 / 4 ″ / s (400 mm / s)
Ukir Kandel 0 - 3/8 ″ (0 - 10 mm) gumantung karo materi
Nglereni kekandelan 0 - 3/8 ″ (0 - 10 mm) gumantung karo materi
Lokasi Precision ± 0,01 mm
≤ 1.000 dpi
Min Ukuran Watake 1 mm × 1 mm
Min Layang Watak 2 mm × 2 mm
41 ℉ - 122 ℉ (5 ℃ - 50 ℃)
Antarmuka Transfer Data USB 2.0
Lingkungan Sistem Windows XP / 2000/7/8/10
Format Grafis Didhukung Identifikasi File CorelDraw (BMP, JPEG, AI, PLT lsp)
Nganti 256 Werna
Jinis Pendingin  Sistem Pendinginan lan Perlindhungan Banyu
 
Cara Kemasan Peti Kayu
Ukuran Mesin  56 ″ L × 40-3 / 8 ″ W × 42-1 / 8 ″ H 
(14,20 mm × 1.025 mm × 10,70 mm)
Bobot Mesin -
Ukuran Paket 68-1 / 8 ″ L × 45-5 / 8 ″ W × 51-1 / 4 ″ H 
(1.730 mm × 1.160 mm × 1.300 mm)
Bobot Paket  705 lbs (320 kg)
 
Klebu Paket :
1 x CO2 Laser Engraver
1 x Pompa Udara 
1 x Pompa Banyu 
1 x Set Inner Hexagon Spanner   
2 x Tabung Venting
1 x Tabung Banyu
1 x Obeng
1 x Kabel Listrik
3 x Clamp
1 x Manual Operasi
1 x Kabel USB
1 x Kabel Lemah
1 x Obeng
1 x Lem
1 x Pita Perekat
1 x Jalur Jaringan
1 x Kipas Kipas

Pengukir laser 100W CO2 iki minangka produk sing cocog kanggo ngolah kayu, pring, plexiglass, kristal, kulit, karet, marmer, keramik lan kaca. Elinga manawa bahan logam ora kalebu. Iki minangka peralatan sing cocog lan pilihan ing industri kayata pariwara, hadiah, sepatu, dolanan lan liya-liyane.
Mesin iki akeh digunakake kanggo gawean kayu, nglereni tekstil, menehi industri, nggawe merek, menehi tandha medis, modeling arsitektur, pariwara khusus, nglereni plastik, prangko karet, bingkai gambar, pabrik hadiah, nglereni gasket, teka-teki, lemari, pena pribadi, game & dolanan, kothak musik, piring lampu, kothak perhiasan.

Fitur:
1. Kualitas mesin bagian CNC kanggo daya tahan Dijamin
2. Papan kontrol sing dianyari kanggo pangaturan mata uang sing luwih akurat
3. Kipas knalpot sing kuat kanggo ekstraksi asap lan asap
4. Port USB kanggo nyambungake ukir
5. Windows 8, 7 (64 utawa 32 bit), XP, 2000 kompatibel (Ora kompatibel karo sistem iOS)
6. sertifikasi FDA

pei


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita