Mesin Tandha Laser Serat 30W Terpadu karo Raycus Laser FDA

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Tegangan Input

AC 110 V ± 10%, 60 Hz

Daya Laser

30W, 10% - 100% Luwes

Dawane gelombang

1.064 ± 3 nm

Kualitas balok

M2 <1.6

Area Tandha

110 mm × 110 mm

Kacepetan Tandha

<315 ″ / s (8,000 mm / s)

Tandha Ambane

≤ 0,04 ″ (1 mm)

Akurasi Baleni

± 0,001 mm

Min Jembar Baris

0,01 mm

Min Ukuran Watake

0,15 mm

Lingkungan Sistem Kompatibel

Menang XP / 7/8/10, 32/64 bit

Format Grafis Didhukung

AI 、 BMP 、 DST 、 DWG 、 DXF 、 DXP 、 LAS 、 PLT lsp.

Cara Cooling

Pendinginan Udara

Urip Layanan

100.000 Jam

Cara Kemasan

Peti Kayu

Ukuran Paket

33-1 / 2 ″ L × 14-1 / 4 ″ W × 29-1 / 8 ″ H

(850 mm × 360 mm × 740 mm)

Bobot Paket

108 lbs (49 kg)

1 x Mesin Tandha Laser Serat
1 x Set Inner Hexagon Spanner
1 x Obeng
1 x Kabel Listrik
1 x Kabel USB
1 x Pedal

Mesin menehi laser sing ramah lingkungan lan gampang dijaga iki ditrapake kanggo bahan logam lan non logam, kayata kode tandha, peta dekoratif, LOGO, nomer seri lan sapiturute. Iki dilengkapi sumber laser serat kanthi kualitas tinggi, energi dhuwur lan stabilitas dhuwur umur palayanane bisa nganti 100.000 jam.
Produk iki digunakake ing macem-macem industri kalebu perhiasan, ponsel, keyboard, suku cadang mobil, peralatan listrik, peralatan dapur, pisau, kacamata, produk stainless steel, komponen elektronik, peralatan sanitasi, gesper, alat komunikasi lsp.

Fitur :
1. ramah lingkungan, gampang operasi lan pangopènan
2. Antarmuka sing kompak, entheng lan sederhana
3. Piranti lunak operasi sing gampang, kompatibel karo PHOTOSHOP, CORELDRAW, AUTOCAD
4. Umur layanan bisa nganti 100.000 jam
5. Arah proses sing fleksibel lan luwes
6. sertifikasi FDA

xiang (1) xiang (2) xiang (3) xiang (4) xiang (5)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita